Algemeen
Borculo

22 februari 2021

Borculose zangeres lanceert single ‘My Dream’

Borculose zangeres lanceert single ‘My Dream’

BORCULO – De Borculose zangeres Marjolijn van der Zaag (22) lanceerde deze week haar eerste single ‘My Dream’. Met de lancering van het liedje werd haar droom dan ook werkelijkheid.

Marjolijn zit nu 8 jaar op zangles en droomde al een tijdje van haar eigen single. “Ik wist er nooit de tijd voor te vinden en was er wat onzeker over of ik het wel zou kunnen. Toen kwam corona en zaten we in een lockdown, ik dacht het is nu of nooit en toen ben ik begonnen met het schrijven van mijn eerste eigen nummer. Ik was bezig met het schrijven en ik dacht bij mezelf dit nummer moet gaan over mijn droom in de muziek, maar ook dat er een boodschap in moet zitten voor anderen, dat het nooit te laat is om je droom achterna te gaan! Ook in de corona tijd kan dit mogelijk zijn!” vertelt ze.

Na de tekst voorgelegd te hebben aan haar zanglerares Sandra Vriese heeft ze Marjolijn geholpen tot het komen van het eindproduct. Marjolijn: “Ik ben mijn zanglerares hier heel dankbaar voor, maar ook ben ik een beetje trots op mijzelf, omdat ik dit nooit had verwacht dat ik zover zou komen. Dit nummer heb ik niet voor niets geschreven, ik wil namelijk mensen inspireren met mijn nummer om hun dromen te volgen, maar natuurlijk ook mijn eigen dromen. Zo wil ik in de toekomst nog meer nummers gaan schrijven en meer bekendheid op gaan doen. Ook optreden in theaters met eigen geschreven nummers / covers en is mijn droom al heel lang om mee te doen aan The Voice of Holland. Ik zou graag het gevoel mee willen maken, om op dit podium te kunnen staan en ervaring op te kunnen doen en de mensen mijn stem te laten horen.”

Naast de lancering is er ook een tweede droom in vervulling gegaan. Marjolijn doet mee met de voorrondes van Rabo On Stage, waar ze binnenkort voor mag optreden.

Het nummer is te beluisteren op Spotify en YouTube. Beluister hieronder de single ‘My Dream’.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook