Algemeen
Borculo
Featured

25 februari 2021

Nieuwe sushizaak in hartje centrum

Nieuwe sushizaak in hartje centrum

BORCULO – Het hing al een tijdje in de lucht, maar recentelijk is het huurcontract officieel getekend: er komt een nieuwe sushizaak in hartje centrum. Het restaurant krijgt de naam BK Sushi. BK Sushi: “Onze keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde producten. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg om onze topkwaliteit te kunnen waarborgen. De deskundigheid van onze koks, de gastvrije bediening en de sfeervolle omgeving zorgen voor een onvergetelijke beleving. Wij brengen de Japanse keuken naar Borculo toe zodat u kunt genieten van zeer gevarieerde gerechten zoals dagverse Sushi, Sashimi tot Tempura.”

BK Sushi verkoopt niet alleen sushi, maar het wordt ook een ijssalon. De sushi zal in het weekend worden verkocht en de ijssalon zal de gehele week geopend zijn.

De eigenaar van het sushi restaurant is Pravinath Kamalanathan, een 20-jarige Borculoër. Pravinath heeft jarenlange ervaring in de horeca en zal de aankomende maanden zijn ondernemerschap combineren met zijn studie.

BK Sushi is nog op zoek naar personeel: “Geïnteresseerd om het team te komen versterken? BK sushi is opzoek naar nieuw personeel! Solliciteer snel via : Info@bksushi.nl”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook