Home » Borculo » DEO start weer met voorjaar voetbalclinics voor jeugd
Algemeen
Borculo

26 februari 2021

DEO start weer met voorjaar voetbalclinics voor jeugd

DEO start weer met voorjaar voetbalclinics voor jeugd

BORCULO – Na het succes van het najaar wil DEO vanaf zaterdag 6 maart een maand lang iedere zaterdag weer voetbalclinics organiseren voor de jeugdafdeling. Er zijn verschillende trainingsvormen opgenomen, o.a. de techniek- en tactiekclinics onder leiding van Hoofd Jeugdopleidingen Marcel Platje, maar ook toernooivormen en onderlinge wedstrijden. Daarnaast zal er weer een ronde om de Penaltybokaal gaan plaatsvinden!

Ook nu is het mogelijk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen, die mee wil doen met een training of graag wil komen kijken. Meer info op www.vvdeo.nl. 

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com