Algemeen
Borculo

5 maart 2021

DEO gaat online ook met de tijd mee

DEO gaat online ook met de tijd mee

BORCULO – Met trots heeft DEO begin deze week haar nieuwe website gelanceerd! De afgelopen maanden is er, in samenwerking met webpartner MMProjects.nl en webdesigner Olijpijl, hard gewerkt aan een nieuwe site voor v.v. DEO. En nu is het dan eindelijk zover. De site staat online via www.vvdeo.nl!

De afgelopen tijd zijn verschillende op- en aanmerkingen aangehoord en deze geprobeerd te verwerken in de nieuwe site. Met de nieuwe responsive website hoop de Dijkhoekse verenigng haar leden nog duidelijker te kunnen informeren over het reilen en zeilen binnen de club.

De nieuwe site heeft nu een fris design in een helder, modern en toegankelijke opzet. In de jaren dat de oude site dienst heeft gedaan is er het één en ander veranderd in de ontwikkelingen op het gebied van websites. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe frisse site met alle mogelijkheden van deze tijd. Een website is natuurlijk nooit af. Zodra er echt weer gevoetbald mag worden in wedstrijdverband wordt de site aangevuld met de elftalfoto’s van alle teams en zullen er meer activiteiten worden toegevoegd.

Bezoek de website www.vvdeo.nl dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Like DEP ook eens op Facebook en volg de vereniging op Twitter en Instagram dan ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het actueel houden van de nieuwe website, dan hoort de internetcommissie dat natuurlijk graag via commissie@vvdeo.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook