Algemeen
Borculo

12 maart 2021

Kerken van PG De Wijngaard tijdelijk open op Palmzondag

Kerken van PG De Wijngaard tijdelijk open op Palmzondag

BORCULO – Palmzondag is het begin van de Stille Week, waar er wordt stilgestaan bij het lijden van Jezus. PG De Wijngaard: “Hij inspireert ons. Als ultieme daad van goedheid gaf Hij zijn leven en stond op uit de dood. De hoop die dat geeft, geven we door: door barmhartig te zijn en goed te doen. SAMEN zijn we kerk.”

Palmzondag, na de online kerkdienst om 10.00 uur vanuit de Joriskerk in Borculo, zal er in elke kern een kerk geopend zijn van 11.00 uur tot 14.30 uur:

– In Borculo de katholieke kerk Onze Lieve Vrouw Tenhemelopnemingkerk. Kinderen kunnen in de RK kerk via een tv scherm een duidelijke uitleg krijgen over de 14 Kruiswegstaties .
– In Haarlo
– In Gelselaar
– In Geesteren de gereformeerde Kerk

In verband met corona zullen de R.I.V.M. maatregelen in acht genomen worden. Daarom ook graag zoveel mogelijk in eigen woonplaats de kerk bezoeken.

In de kerk kunt u een kaarsje aansteken en er liggen gedichten van Margriet te Morsche die u mee kunt nemen om thuis rustig na te lezen. (mochten de coronaregels versoepelen dan wordt er meer georganiseerd) Er zullen in de kerken voedselpakketten staan, deze zijn ons aangeboden door Miriam van Ommeren uit Borculo, ze gaat met haar bedrijf (Medisch advies bureau) verhuizen naar Leeuwarden en wil dit graag aan Borculo schenken. Iedereen mag een pakket komen halen! En ….. het eventueel doorgeven

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook