Algemeen
Borculo

17 maart 2021

DEO eieractie wederom in ‘corona-stijl’

DEO eieractie wederom in ‘corona-stijl’

BORCULO – Helaas zal de jaarlijkse DEO eieractie, traditioneel een week voor Pasen, wederom niet op de gebruikelijke manier door kunnen gaan vanwege corona. DEO heeft daarom besloten om de jeugdactie op dezelfde wijze als vorig jaar te organiseren. Dus GEEN huis-aan-huis verkoop maar alle DEO-leden die zelf actief via social media, WhatsApp groepen etc. onder familie/vrienden/bekenden/buren/collega’s de eieren proberen te verkopen.

“Deze manier lijkt ons ook nu in de huidige corona-tijd het best en meest verantwoord. Goed te zien dat her en der al veel DEO leden in buurtapps of op bijv. Facebook hun kennissenkring de mogelijkheid bieden om bij hen rechtstreeks DEO eitjes te bestellen en via een tikkie veilig te betalen. Op deze manier kunnen wij met z’n allen de vereniging toch een extra steuntje in de rug bieden! Wilt u ook nog eieren kopen voor de Paasdagen?”

Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 maart zullen de bestelde eieren rondgebracht worden. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling bij één van de leden! Meer info, zie onze website of mail naar info@vvdeo.nl. 

Advertentie:

Booking.com

Lees ook