Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

BORCULO – Sinds de zomer van 2020 wordt in Borculo Taalmaatjes aangeboden; een leuke manier om te oefenen met Nederlands. Dat gaat goed en daarom wordt dit nu uitgebreid met huiswerkbegeleiding tegen leerachterstanden!

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

De jongerenorganisatie Jimmy’s en het bijlesplatform Haroon Bijles werken nu een halfjaar samen om kosteloos taallessen te verzorgen voor (kinderen van) statushouders in Berkelland. De taallessen en huiswerkbegeleiding vinden plaats bij de locaties van Jimmy’s. Getalenteerde scholieren geven de lessen.

Nu door de scholensluitingen leerachterstanden zijn ontstaan, willen ze alle leerlingen ondersteunen. Daarom wordt ook gestart met Haroon Huiswerkbegeleiding. Huiswerkbegeleiding wordt, tijdens de lockdown kosteloos aangeboden. De doelgroep voor beide projecten is leerlingen van groep 4 van de basisschool tot en met de onderbouw van de middelbare school.

Kinderen van statushouders kunnen zich aanmelden voor Taalmaatjes. Voor alle kinderen en jongeren is Huiswerkbegeleiding beschikbaar. Jongeren kunnen zich ook aanmelden om deze lessen tegen een leuke vergoeding te geven. Kijk voor meer informatie op jimmys.haroonbijles.nl of stuur een e-mail naar informatie@haroonbijles.nl.