Algemeen
Borculo

27 maart 2021

Borculoër zet zich in voor de Nije Stichting

Borculoër zet zich in voor de Nije Stichting

BORCULO – Linda Hagels en Henny Wesselijk (Borculo) zetten zich in voor de Nije Stichting. De Nije Stichting is een inloophuis in Hengelo (O) voor kankerpatiënten en hun naasten. De stichting is op dit moment bezig met het verbouwen en renoveren van een oude hoeve. 

De Nije Hoeve moet een plek worden waar deze mensen terecht kunnen. Door de corona crisis zijn veel sponsoracties niet doorgegaan en is er nog veel geld nodig voor de verbouwing, zodat dit jaar de hoeve geopend kan worden en juist die mensen die het nodig hebben een veilige plek hebben. In de hoeve kunnen ze de nazorg ontvangen die ze nodig hebben. Steun van lotgenoten, activiteiten, koffie drinken en even onder de mensen zijn. 

Het tweetal gaat op pad om geld in te verzamelen: “Wij gaan hiervoor in juni 350 km non stop offroad mountainbiken langs alle Drentse hunebedden. De strijd die wij in één weekend gaan leveren, is niets in vergelijk wat deze groep mensen moet doorstaan. Hiervoor zetten wij ons met veel plezier in en iedere euro is hard nodig. Tijdens de tocht zijn wij doormiddel van GPS tracker live te volgen op de route.” vertellen Linda en Henny.

Ook jij kunt een bijdrage doen via het KWF (klik hier). Wil jij Linda en Henny volgen tijdens de tocht? Volg dan de Facebook-pagina.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook