Home » Borculo » Burgemeester opent nieuwe sushizaak in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

2 april 2021

Burgemeester opent nieuwe sushizaak in Borculo

Burgemeester opent nieuwe sushizaak in Borculo

BORCULO – Burgemeester Joost van Oostrum heeft vandaag – samen met eigenaar Pravinath Kamalanathan – BK Sushi officieel geopend. De 20-jarige Borculoër heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de opening en de verbouwing van de zaak.

De sushizaak opent aan de Muraltplein (voorheen IJssalon ’t Dommerholt) en verkoopt diverse soorten sushi, zoals temaki, nigiri, gunkan, sashimi en poke bowls. Ook zijn er diverse soorten warme hapjes, zoals loempia’s en gamba’s. Je kunt het eten afhalen of laten bezorgen.

BK Sushi: “Onze keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde producten. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg om onze topkwaliteit te kunnen waarborgen. De deskundigheid van onze koks, de gastvrije bediening en de sfeervolle omgeving zorgen voor een onvergetelijke beleving. Wij brengen de Japanse keuken naar Borculo toe zodat u kunt genieten van zeer gevarieerde gerechten zoals dagverse Sushi, Sashimi tot Tempura.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com