Home » Borculo » Camping Klein Haneveld opent op 16 april
Algemeen
Borculo

4 april 2021

Camping Klein Haneveld opent op 16 april

Camping Klein Haneveld opent op 16 april

BORCULO – Camping Klein Haneveld opent 16 april haar deuren. De gezellige mini camping ligt gelegen aan de rand van Borculo.

Dit weekend houd de familie een ’test weekend’. Zo ervaren ze zelf wat de gasten ook gaan ervaren en kunnen ze eventueel wat aanpassingen verrichten voordat de camping 16 april open gaat.

Camping Klein Haneveld: “Bent u op zoek naar een mooie basisplek om uw kampeermiddel op te zetten en verder te genieten van de rust? Of wilt u juist wat ondernemen buiten de camping? Dan bent u bij Camping Klein Haneveld aan het juiste adres. U kunt bij ons heerlijk genieten van de natuur en lekker ontspannen op ons veld. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Er staat een kant en klare caravan op het veld voor de verhuur.”

Voor meer informatie: www.campingkleinhaneveld.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com