Algemeen
Borculo
Featured

20 april 2021

Sportpark de Wildbaan krijgt sportparkmanager

Sportpark de Wildbaan krijgt sportparkmanager

BORCULO – De aanstaande verhuizing van het Staring College van de Beukenlaan naar sportpark de Wildbaan heeft een flinke impact op de huidige gebruikers van het sportpark. Dit heeft de sportverenigingen: S.V. Diabolo, V.V. Reünie, K.V. Olympia ’22, ABTC de Wildbaan en Stichting Sportaccommodatie ’t Timpke er toe gebracht samen te werken en in te zetten op een transitie naar een ‘open sportpark’.  

Om op een professionele manier invulling te geven aan deze gezamenlijke wens, is door de betrokkenen een sportparkmanager aangetrokken. Subsidie uit het transitiefonds van de gemeente Berkelland maakte deze gewenste professionalisering mogelijk.

Manon Zwakenberg is werkzaam bij de Gelderse Sportfederatie en heeft inmiddels de nodige ervaring bij zo’n transitie. In Doetinchem was ze de steun en toeverlaat van de verenigingen van sportpark Zuid in een vergelijkbaar proces. In haar functie zal ze de huidige situatie en de ideeën van de betrokken verenigingen en stichting, voor de fysieke invulling van sportpark de Wildbaan, vastleggen en hieruit een gezamenlijk gedragen plan opstellen. Tevens zal ze in contact zijn met de gemeente Berkelland en andere belanghebbenden in en om het sportpark.

Voor de genoemde verenigingen en stichting  is dit een positieve nieuwe stap in de revitalisering en uitstraling van sportpark de Wildbaan.

De gezamenlijke inzet is een eindresultaat waarbij alle Borculoërs de mogelijkheid krijgen om in een uitnodigende omgeving te sporten op sportpark de Wildbaan.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook