Home » Borculo » Burgerlokaal is ontmoetingsplek voor inwoners van Borculo
Algemeen
Borculo

20 april 2021

Burgerlokaal is ontmoetingsplek voor inwoners van Borculo

Burgerlokaal is ontmoetingsplek voor inwoners van Borculo

BORCULO – Het Burgerlokaal is een stadskamer en tevens wegwijsloket voor de inwoners van Borculo. U kunt hier terecht voor vragen waarvan u zelf het antwoord niet weet. De vrijwilliger kan u helpen vragen te beantwoorden met eventueel ondersteuning van het internet. Ook biedt het Burgerlokaal ruimte om even een kop koffie of thee te komen drinken.

Wees welkom om een keer een bezoek te komen brengen! Dit kan op de woensdagmiddag van 13:30 tot 16:30 en zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Voordat u langskomt kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur via 06 2031 4178 of per mail via burgerlokaal@gmail.com.

Nieuw! Kopiëren, printen en scannen op afspraak.

Mocht u zich als vrijwilliger bij het initiatief willen aan sluiten, neem dan contact op met het Burgerlokaal.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com