Algemeen
Borculo

20 april 2021

DEO kleurt één dag Oranje

DEO kleurt één dag Oranje

BORCULO – Het normaal rood-wit-blauwe Sportpark Dijkhoek was vandaag omgetoverd tot een waar Oranje-Paradijs. Het Jeugdbestuur van v.v. DEO organiseerde namelijk het door de K.N.V.B. geïnitieerde Oranjefestival: spelers en speelsters van het Nederlands Elftal laten de Borculose kinderen voetballen als leeuwen en leeuwinnen. Middels een gevarieerd voetbalcircuit waanden alle kinderen zich even als een speler van het Nederlands Elftal. Deze dag was bedoeld voor zowel leden als niet-leden, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Zeer verheugd en blij waren we ook met de aanwezigheid van ruim 20 kinderen, (nog) geen lid van DEO,  maar die  wel kennis wilden maken met de sport voetbal.

Meer dan 130 kinderen begonnen het programma uiteraard met het Wilhelmus, waarna op het hoofdveld het echte voetbal kon gaan gebeuren. Uitgedost in het Oranje was het één groot voetbalfeest. Lowietje de Oranjeleeuw zorgde ervoor dat alles in goede banen verliep en motiveerde daarbij de spelers en speelsters. Na afloop werd er een certificaat uitgegeven aan alle deelnemers, een oorkonde die door de bondscoaches Frank de Boer en Sarina Wiegman was ondertekend. Van de vereniging kregen de kinderen nog een ijsje en een DEO-fluitje. Het was weer een echte ouderwetse ‘Diekhookse’ beleving.

v.v. DEO: “We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en hopen van harte dat we de volgende keer ook weer ouders en andere belangstellenden mogen verwelkomen. We hebben met zijn allen weer laten zien, ondanks de beperkingen, hoe mooi het verenigingsleven kan wezen! Dank aan alle vrijwilligers en COOP Borculo voor de sponsoring!”

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook