Algemeen
Borculo

20 april 2021

Pannekoeken toernooi beleeft vuurdoop bij DEO

Pannekoeken toernooi beleeft vuurdoop bij DEO

BORCULO – Afgelopen zaterdagmiddag beleefde v.v. DEO een primeur; voor het eerst werd er een Pannenkoeken-toernooi georganiseerd voor alle jeugdleden vanaf de O13. Alle jongens en meisjes van de verschillende teams werden gemixed in landen. Hierdoor ontstonden er teams in zeer afwisselende samenstellingen, maar die zeker aan elkaar gewaagd waren.

Met veel inzet en plezier werd er onder de stralende zon gestreden om de punten. Goede acties en mooie doelpunten werden afgewisseld met jammerlijke missers. Alles wat voetbal leuk maakt was dus aanwezig, het maakte de sfeer zeer ongedwongen en gezellig.

Uiteindelijk werd team Italië de winnaar van het “Plateau der Pannenkoeken”, alle overige teams kregen de aanmoedigingsprijs. Dat dit voor alle teams dus hetzelfde bleek te zijn, namelijk overheerlijke pannenkoeken, was natuurlijk geen verrassing. De stapel vers gebakken pannenkoeken werden dan ook in zeer korte tijd smakelijk weggewerkt.

Al met al een zeer geslaagde activiteit, wat voor de organisatie de bevestiging is dat dit initiatief absoluut een vervolg verdiend.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook