Home » Borculo » 5 kavels in Borculo in de verkoop
Algemeen
Borculo
Featured

30 april 2021

5 kavels in Borculo in de verkoop

5 kavels in Borculo in de verkoop

BORCULO – De gemeente Berkelland verkoopt 5 kavels in Borculo op Het Elbrink. De kavels zijn gelegen aan de westelijke rand van Borculo in de woonwijk Het Elbrink 2. De beoogde woningen liggen op de hoek van de Magistraat en de Heure en vallen buiten de milieucirkel van de RWZI.

De gemeente geeft de kavels in deze wijk uit in het kader van particulier opdrachtgeverschap. Dit betekent dat de koper in eigen opdracht een woning op de kavel bouwt.

Er zijn 4 kavels voor voor twee-onder-een-kapwoningen. Deze kavels hebben een omvang van 394 m2 tot 490 m2. De vijfde kavel heeft een oppervlakte van 726 m2 en is bedoeld voor een vrijstaande woning.

Inschrijven?
Op Kavels voor woningbouw vindt u meer informatie over de kavels, de voorwaarden voor bouw en de procedure van de verkoop. Ook vindt u daar een inschrijfformulier. De inschrijving start op 3 mei aanstaande en u kunt u inschrijven voor een kavel tot en met 16 mei 2021. Daarna vindt een loting plaats door de notaris.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com