Home » Borculo » DEO jeugd op survival bij D’RAN in Neede
Algemeen
Borculo

12 mei 2021

DEO jeugd op survival bij D’RAN in Neede

DEO jeugd op survival bij D’RAN in Neede

BORCULO / NEEDE – De jongens en meiden van DEO O13-O17 weten er van. Zij hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan een heuse Survival of the Fittest clinic georganiseerd door Survivalrunners D’RAN Neede.

Op de fiets gingen ze ’s morgensvroeg totaal met een kleine 60 Kids verdeeld in 2 groepen richting Neede. Daar kregen ze training van 5 trainers van D’ran. Die hebben er mede voor gezorgd dat de fanatieke DEO deelnemers deze hele week waarschijnlijk nog met spierpijn wakker worden, dat kan niet anders. V.v. DEO: “Onze dank gaat uit naar de goede organisatie van D’ran!”.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com