Algemeen
Borculo

6 juni 2021

Nationale Voetbaldag bij v.v. DEO

Nationale Voetbaldag bij v.v. DEO

BORCULO – De KNVB organiseert op zaterdag 12 juni – tijdens het openingsweekend van het EK 2021 – de eerste Nationale Voetbaldag. Voor deze bijzondere dag nodigt ook v.v. DEO leden én niet-leden uit voor een leuke activiteitendag, uiteraard geheel coronaproof. Er zijn in Nederland ongeveer 2600 verenigingen waar leden, vrijwilligers, trainers en fans elkaar ontmoeten. Zij vieren successen of pakken verlies Zo bouwt v.v. DEO ook al decennialang op een positieve en natuurlijke manier aan een sterk sociaal netwerk.

Invulling iets anders door Regiocup wedstrijden

In verband met door de KNVB ingeplande Regiocup wedstrijden de komende zaterdagen, waar DEO uiteraard heel blij mee is, zal de Nationale voetbaldag bij v.v. DEO wel in een wat andere vorm plaats gaan vinden dan dat een paar weken geleden eerst bedacht was. De minipups en de speelsters en spelers van DEO JO7 met hun vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten of buren, gaan wel gewoon in de ochtend van 9:45 uur – 11:00 uur middels een uitgezet parcours genieten van allerlei verschillende activiteiten op het trainingsveld. Alle overige jeugdleden t/m DEO JO17 (met eventuele introducees), kunnen voor of na afloop van hun RegioCup wedstrijd hier ook nog gebruik van maken.

Wat er zo al opgesteld zal staan, dat blijft nog een verrassing! Deze dag is bedoeld voor zowel DEO leden als niet-leden en zal coronaproof plaatsvinden! Voor vragen of aanmelden als je geen lid bent stuur een mail naar info@vvdeo.nl. Tot zaterdag op de Nationale voetbaldag bij v.v. DEO!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook