Algemeen
Berkelland

6 juni 2021

Collectieweek Rode Kruis Berkelland online

Collectieweek Rode Kruis Berkelland online

BORCULO – Van 13 tot 19 juni 2021 is de collecte van het Rode Kruis Berkelland. Vanwege de coronamaatregelen wordt de collecte dit jaar niet fysiek gedaan, maar kan er online een bijdrage worden gedaan.

Gonneke de Groot, vrijwilliger bij Rode Kruis Berkelland: “In deze rare tijd willen we niet huis aan huis collecteren, dat kunnen we onze collectanten en de mensen niet aandoen. Wat we wel graag willen, is dat de mensen uit Berkelland, als ze het Rode Kruis Berkelland een warm hart toedragen, de kans krijgen om een kleine bijdrage aan onze afdeling te kunnen storten.”

Het geld wat er wordt opgehaald komt volledig ten goede aan de Rode Kruis afdeling Berkelland en zal gebruikt worden om, zo gauw het weer kan, EHBO op scholen te organiseren, alsmede het aanschaffen van nieuwe oefen apparatuur en oefen middelen voor de bijscholing van de vrijwilligers en de EHBO cursussen voor de mensen uit de regio. Het Rode Kruis is de laatste tijd onder andere betrokken bij de priklocatie van het SKB. Ook houden ze zich bezig met het vervoer naar- en van diverse vaccinatiestraten. “We zijn helpers in hart en nieren en zetten ons graag vrijwillig in voor onze medemens. We helpen ook in de hele achterhoek bij de andere vaccinatiestraten.”

Wilt u Rode Kruis Berkelland steunen met een bijdrage? Dat kan via NL 82 RABO 0152744576 t.n.v. Rode Kruis Berkelland te Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook