Algemeen
Borculo
Featured

8 juni 2021

Septemberfeest ’21 van 1 t/m 5 september

Septemberfeest ’21 van 1 t/m 5 september

BORCULO – De voorbereidingen van het Septemberfeest 2021 zijn gestart. De vergunning is aangevraagd, zo laat de organisatie weten. Vorig jaar ging de editie niet door vanwege corona, maar dit jaar lijkt er meer mogelijk. Als alles doorgaat, wordt het Septemberfeest dit jaar gehouden van 1 t/m 5 september.

“Al bijna een jaar ligt feestend Nederland nagenoeg stil. We missen allemaal onze uitjes en kijken uit naar het moment dat we elkaar weer mogen zien en samen een drankje kunnen drinken. Maar, gelukkig lijkt het erop dat we de langzaam de goede kant op gaan. Daarom hebben we na goed overleg met de gemeente besloten om te starten met de voorbereidingen en vergunning aanvragen voor SEPTEMBERFEEST 2021!”

De berichtgeving en de maatregelen rondom het coronavirus worden door de organisatie goed in de gaten gehoujden: “Jullie zullen vast begrijpen dat het op dit moment nog te vroeg is om definitieve uitspraken te doen over de exacte manier waarop het Septemberfeest eventueel kan gaan plaatsvinden. Maar, we garanderen jullie dat we het -als de maatregelen het toelaten- er alles aan zullen doen om dit jaar weer een Septemberfeest in welke vorm dan ook te organiseren!” besluit de stichting.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook