Home » Borculo » Muziek & KunstWijs gaat verder onder andere naam
Algemeen
Berkelland

12 juni 2021

Muziek & KunstWijs gaat verder onder andere naam

Muziek & KunstWijs gaat verder onder andere naam

BORCULO – Muziek & KunstWijs heeft in de afgelopen acht jaar met veel plezier muziekonderwijs, cultuur- en erfgoededucatie verzorgd op alle Berkellandse basisscholen. Inmiddels hebben de activiteiten zich uitgebreid en hebben ze onder andere cultuur ingezet om middels allerlei activiteiten een bijdrage te leveren aan positieve gezondheid voor jong en oud. De organisatie wordt steeds breder, daarom gaat het team door onder een andere naam: Culturije – Wijs met Cultuur!

Culturije: “Hiermee gaan we vol energie door om onze huidige succesvolle activiteiten te versterken en mooie nieuwe plannen voor de toekomst te verwezenlijken. We zijn ontzettend trots op wat we met al onze partners hebben bereikt en kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten!”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com