Algemeen
Berkelland

12 juni 2021

Alzheimer Café Berkelland: Veel te vertellen

Alzheimer Café Berkelland: Veel te vertellen

BORCULO – Alzheimer Café Berkelland organiseert normaal gesproken maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. En dit hebben ze al veel te lang niet meer kunnen doen. Maar er is heel goed nieuws! Na de zomer, in september, mogen mensen elkaar weer ontmoeten. Eindelijk weer een plek om u te ontmoeten, informatie over dementie te kunnen delen en te horen hoe het met u en uw naaste gaat.

En er is meer! Het Alzheimer Café krijgt een andere naam. Alzheimer Café Berkelland wordt Alzheimer Trefpunt Berkelland. De naam is passend bij de activiteiten, zoals het treffen, praten en ervaringen vertellen.

Online ontmoetingsavond

Het Alzheimer Trefpunt ontmoet u al graag eerder. Voor het eerst wordt er online een avond gehouden. Op dinsdag 22 juni wordt er om 19.30 uur begonnen. Op een laagdrempelige manier is het toch mogelijk om elkaar zo te ontmoeten.

Alzheimer Trefpunt: “Tijdens deze avond gaan we kort terugkijken op de afgelopen periode, geven we uitleg over de herstart van het Alzheimer Trefpunt Berkelland in september en geven we tips over activiteiten en mogelijkheden voor mensen met dementie en hun naasten èn wat je in de zomermaanden (samen) kunt doen. Dit doen we in samenwerking met Sportfederatie Berkelland. Bent u erbij? Meld u dan aan via s.mijnen@alzheimervrijwilligers.nl. U ontvangt daarna meer informatie. We hopen u dinsdagavond 22 juni a.s. online te ontmoeten. Heel graag tot dan.”

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Advertentie:

Booking.com

Lees ook