Home » Borculo » Dolle pret op Nationale Voetbaldag bij DEO
Algemeen
Borculo

15 juni 2021

Dolle pret op Nationale Voetbaldag bij DEO

Dolle pret op Nationale Voetbaldag bij DEO

BORCULO – Wat een dolle pret op de Nationale voetbaldag bij v.v. DEO afgelopen zaterdagmorgen. De deuren bij v.v. DEO waren geopend voor leden en niet leden. Er is gevoetbald, plezier gemaakt en er zijn nieuwe vriendschappen gesloten.Een gezamenlijke landelijke warming-up onder leiding van Buddy Vedder via een live verbinding op Sportpark Dijkhoek was een mooi begin.

Daarna legden de jongens en meiden van de minipups en JO7 met veel meegenomen vriendjes en vriendinnetjes en broertjes en zusjes een leuk gevarieerd parcours af. Van flessenvoetbal tot dartschieten en van partijtje in een opblaasveldje tot zelfs touwtrekken! 

Na afloop van deze sportieve en gezellige ochtend een lekker verkoelend ijsje. De oudere jeugd kon ’s middags na afloop van hun RegioCup wedstrijden ook nog gebruik maken van alle activiteiten op het trainingsveld.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com