Home » Borculo » Hond Kommer vermist in Borculo (update)
Algemeen
Borculo
Featured

19 juni 2021

Hond Kommer vermist in Borculo (update)

Hond Kommer vermist in Borculo (update)

Update: Kommer gezond en wel weer thuis

De hond Kommer is weer thuis. Haar baasje laat dit rond 21.15 uur op social media weten: “iedereen heel erg maar dan ook heel erg bedankt!! Vooral de mensen die mee hebben gezocht! Respect! Zooh blij dat jullie bestaan!”

BORCULO – Sinds vrijdag wordt hond Kommer vermist in Borculo. Haar baasje maakt zich zorgen en plaatst een oproep, zodat mensen naar de hond kunnen uitkijken. Doordat de hond erg angstig is, wordt er verzocht direct te bellen bij zicht en rustig te benaderen / klein maken.

Kommer is gisteren weggelopen vanaf de Bosberg. Ze is een teefje van het ras Charpei / Eursasier. De hond is 11 maanden oud en heeft een zwarte vacht. De hond wordt vermist vanuit het industrieterrein aan de Bosberg en is gisteren (18-6-2021) voor het laatst gezien.

Heeft u tips of ziet u de hond? Bel naar 0618363364 of neem contact op via info@wioa.nl (onder vermelding van Kommer).

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com