Algemeen
Borculo
Featured

1 juli 2021

Winkel vestigt in voormalig Intersport pand

Winkel vestigt in voormalig Intersport pand

BORCULO – Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag werd het eindelijk officieel dat het voormalig Intersport pand binnenkort weer bezet is. Het prominente pand in het centrum stond al een geruime tijd leeg, maar sinds kort werd er al een hint gegeven dat er nieuwe huurder is gevonden. Op het raam van de winkel stond de tekst: “Hier komt ???”.

Living by ME vestigt zich binnenkort in het pand, laat de winkel weten op social media. Living by ME zit nu twee deuren verderop, in het pand waar voorheen Tuunte Fashion zat. Living by ME reageert enthousiast: “Heel binnenkort verhuizen wij naar het Muraltplein 12, twee deuren verderop. Nu zitten we links van Schuurman Schoenen en straks rechts van Schuurman Schoenen. Straks shop je dus nog meer toffe kadoos bij ons van nog meer gave deelnemers.”

Living by ME is een conceptstore die ook producten verkoopt van andere (web)winkels, waaronder woonaccessoires, cadeauartikelen, kleding, babyproducten en sieraden. Met de verhuizing krijgt de winkel veel meer winkeloppervlakte.

Foto: Living by ME

Advertentie:

Booking.com

Lees ook