Home » Borculo » Statiegeld actie ‘Voor wat hoort wat’
Algemeen
Borculo

2 juli 2021

Statiegeld actie ‘Voor wat hoort wat’

Statiegeld actie ‘Voor wat hoort wat’

BORCULO – Elke woensdag gaan twee deelnemers van HelemaalGroen, Judith Woertman en Wim Maclean samen op pad om een ronde te maken. Inmiddels hebben ze al meer dan 1.000 kg zwerfvuil opgehaald. Toen ze bij de Lichtenhorst Borculo bezig waren, werden ze aangesproken door Nico, een medewerker van de COOP, met de vraag of ze niet vaker wilden langskomen, want wat extra hulp kunnen ze wel gebruiken. “Voor wat hoort wat”, was hun reactie met een lach, met als resultaat dat nu de manager van de AH, Falco Otterloo, samen met de manager van de COOP Julian van der Plas, tegelijk een statiegeldactie organiseren ten gunste van de Stichting HelemaalGroen.

In de maanden juli, augustus en september gaat de totale opbrengst naar dit goede doel, aangevuld natuurlijk met een gezamenlijke bijdrage van de AH en de COOP.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com