Algemeen
Borculo

2 juli 2021

Jeugddoedelzakband uit Borculo geeft eerste optreden

Jeugddoedelzakband uit Borculo geeft eerste optreden

BORCULO – Op woensdag 7 juli geeft de Highland Valley Juvenile Pipe Band uit Borculo om 19:30 haar eerste optreden in eigen clubgebouw. De kinderen zijn afgelopen september begonnen met lessen Schotse drum of doedelzak en zullen voor het eerst hun kunsten laten zien aan hun familieleden en de volwassen leden van Highland Valley Pipes & Drums. Wilt u en/of uw kind hierbij zijn? Mail uw verzoek dan naar secretariaat@highland-valley.nl

Begin september was de eerste open avond naar aanleiding van de opstart van de nieuwe en enige jeugddoedelzakband van Nederland. Inmiddels zijn er 15 kinderen in opleiding. Eigenlijk zou het eerste mini-concertje al plaatsvinden in december, maar door de corona-maatregelen moest dit helaas afgezegd worden. Gelukkig mogen zowel de jeugd- als volwassen leden van Highland Valley inmiddels weer repeteren en staat het eerste mini-optreden weer op de planning.

Wilt u of uw kind ook leren doedelzak spelen of Schots drummen? Dat kan! Highland Valley heeft een eigen opleiding voor zowel kinderen als volwassenen. Interesse? Stuur dan een mailtje naar: secretariaat@highland-valley.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook