Home » Borculo » Nynke ten Dolle Nederlands Kampioen luchtgeweer
Algemeen
Borculo

2 juli 2021

Nynke ten Dolle Nederlands Kampioen luchtgeweer

Nynke ten Dolle Nederlands Kampioen luchtgeweer

BORCULO – Nynke ten Dolle is op 26 juni 2021 Nederlands Kampioen Luchtgeweer schieten Dames junioren B klasse geworden.

Het NK werd dit jaar wederom gehouden op Sportpark Valkhuizen in Arnhem en was weer één van de grote sportevenementen dat na de coronamaatregelen weer van start mocht gaan. Na 40 schoten uit de vrije hand stond Nynke als 2e geplaatst. In de spannende finale stond na 2 keer 5 schoten op de 1e plaats. Daarna moest Nynke 2 keer schieten, na 16 schoten viel de eerste dame af. Nynke was niet meer in te halen door de andere Dames en weet de hoogste podiumplek te bemachtigen. Nynke schiet bij SSV De Berkelschutters in Borculo en is tevens lid van SV Diabolo. 

Wil je ook niets missen en wil je kennis maken met de schietsport? Kom dan gerust eens langs op maandagavond bij SV Diabolo gevestigd op Sportpark De Wildbaan (Haarloseweg 3a)!

Booking.com

Foto: Wilmie ten Dolle

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com