Algemeen
Berkelland

2 juli 2021

Bakkerij Nollen bestaat bijna 100 jaar en organiseert bakwedstrijd

Bakkerij Nollen bestaat bijna 100 jaar en organiseert bakwedstrijd

BORCULO / HENGEVELDE – Ter ere van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Nollen op 21 november 2021 geeft eigenaar Vincent Nollen getalenteerde hobbybakkers dit jaar de unieke kans om de jubileumtaart van Bakkerij Nollen te bedenken en te ontwikkelen. Dit doet de bakkerij in de vorm van een bakwedstrijd: Nollen 100 jaar, bakken maar!

Bakkerij Nollen luidt haar 100-jarig bestaan in met een bakwedstrijd voor alle hobbybakkers uit de regio’s Twente, Achterhoek en Salland. De winnende taart zal in het jubileumjaar van Nollen verkrijgbaar zijn bij alle 16 winkels en andere aangesloten verkoopkanalen, zoals diverse supermarkten.

Tijdens de inschrijfperiode van 21 juni t/m 13 augustus 2021 kunnen enthousiaste hobbybakkers een portfolio met gemaakte taarten eenvoudig uploaden via de website van Bakkerij Nollen en deelnemen aan de voorselectie. Eind augustus worden de deelnemers persoonlijk op de hoogte gesteld of zij door zijn naar de tweede ronde.

De grote live finale vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021 in de centrale bakkerij in Hengevelde, waarbij onder andere Meesterbakker Robèrt van Beckhoven plaats zal nemen in de vakjury en samen met de andere juryleden de winnende taart zal kiezen.

Nieuwsgierig naar de bakwedstrijd? Lees dan alle informatie op de website van Bakkerij Nollen via https://www.bakkerijnollen.nl/nieuws/nollen-100-jaar-bakken-maar/ en schrijf je in!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook