Algemeen
Borculo

25 juni 2021

Sint Jorissschool wint Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4

Sint Jorissschool wint Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4

BORCULO – Sint Jorisschool team 2 heeft op de velden van v.v. DEO het Jan Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo gewonnen. Zij namen afgelopen woensdagmiddag na een 0-0 gelijkspel in de finale de strafschoppen net iets beter dan de schoolgenoten van St. Joris team 1. Hierdoor konden zij na afloop de grootste kampioensbeker met trots omhoog houden.

In de troostfinale won De Voshaar uit Haarlo van De Keikamp 1 uit Geesteren. De Voshaar werd daardoor derde en De Keikamp 1 vierde. Ondanks de beperkingen door corona waardoor er helaas geen publiek kon worden toegelaten langs het veld vermaakten de vele aanwezige kinderen zich opperbest.. Door het gesponsorde ijsje van de Coop Borculo, de ranja in overvloed en een prima temperatuur maakte het voor iedere basisschooldeelnemer nóg leuker om mee te doen.

Rupsenspel
Als de teams even niet hoefden te voetballen dan was er het Rupsenspel. Dit spel testte de behendigheid van het team waar samenwerken en coaching van groot belang waren. Dit leverde soms hilarische momenten op. Uiteindelijk was het basisschool de Voshaar die het rupsenspel won. Zij voltooiden het parcours met het team in de snelste tijd: 1 minuut en 2 seconden. De gewonnen taart zal vast goed hebben gesmaakt op de Voshaar.

v.v. DEO: “Wij willen iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van dit toernooi. We kijken uit naar volgend jaar wanneer wij weer ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden mogen ontvangen!”

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook