Algemeen
Borculo
Featured

2 juli 2021

Borculose Fiets4daagse gaat door

Borculose Fiets4daagse gaat door

BORCULO – Fietsliefhebbers kunnen van 20 t/m 23 juli hun hart ophalen: in Borculo vindt dan de 49e editie van de bekende Fiets4daagse plaats. Na een noodgedwongen tussenjaar organiseert de TIB/VVV Borculo weer de Fiets4daagse. Vanaf 20 juli kunnen deelnemers vier dagen genieten van de prachtige omgeving in de Achterhoek. Dagelijks zijn er drie routes: van 25, 40 en 60 km die allemaal uitgepijld zijn.

Om zoveel mogelijk rekening te houden met de coronaregels van de rijksoverheid adviseert de organisatie gebruik te maken van de mogelijkheid tot voorinschrijving. Deelnemers hoeven dan niet in de rij te staan, kunnen snel een route pakken en vertrekken.

Op de startlocatie bij de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat is de inrichting soberder dan andere jaren. Op het terras staan minder stoelen en is uitsluitend koffie en thee verkrijgbaar. Ook de traditionele afsluiting op vrijdagmiddag – inclusief de verloting – komt te vervallen.

Voorinschrijving is mogelijk op maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur bij de Zompenloods, via een mail naar info@tiborculo.nl of via de website www.fiets4daagse.eu.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook