Algemeen
Haarlo

2 juli 2021

Zomerfeest Haarlo op punt van beginnen

Zomerfeest Haarlo op punt van beginnen

HAARLO – Het jaarlijkse Zomerfeest in Haarlo staat op het punt van beginnen. Dit jaar vindt er vanwege corona een uitgeklede versie plaats op 2 en 3 juli. Met de huidige regelgeving waren de mogelijkheden te beperkt en de eisen te groot om een andere invulling van het feest aan te bieden. Doe mee, ontmoet elkaar op het terras, versier de straat en laten we er een mooi feest
van maken met elkaar.

Vanochtend is het programma begonnen met de 55+ ochtend bij HRC Prinsen en de Kinderspelen voor de in Haarlo woonachtige schoolgaande kinderen. Om 15.00 uur staat de Foodrally op het programma. Vrijdagmiddag wordt een tourrit van 75 km met verschillende stops door de Achterhoek georganiseerd. Bij de stops kun je een hapje of drankje nuttigen. Er zijn ook prijzen te winnen! Start is vanaf de parkeerplaats HCR Prinsen.

Zaterdag 3 juli begint het klootschieten om 08.00 uur. Van 08.00u tot 12.00u kunnen teams starten met klootschieten. Inschrijving vindt plaats bij HCR Prinsen. De bekende route wordt gelopen, met onderweg verschillende stops.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook