Home » Borculo » Bestuurder doorgereden na veroorzaken schade aan geparkeerde auto
Algemeen
Borculo

10 juli 2021

Bestuurder doorgereden na veroorzaken schade aan geparkeerde auto

Bestuurder doorgereden na veroorzaken schade aan geparkeerde auto

BORCULO – Een bestuurder van een onbekend voertuig is doorgereden na het veroorzaken van schade aan een andere auto. Dit gebeurde op vrijdag 9 juli tussen 16.00 en 18.00 uur op de parkeerplaats achter Schuurman Schoenen.

Het zou gaan om een grotere auto of bus die een geparkeerde Peugeot heeft geraakt. Het voertuig heeft de kleur wit of zilver, te zien aan de schade die de Peugeot heeft opgelopen. De bestuurder van de Peugeot roept getuigen op zich te melden en hoopt dat de doorrijder zich ook meldt: “Wil degene zich melden die wat gezien heeft of zelf de schade heeft veroorzaakt. Mocht je een video deurbel hebben of een camera die gedeeltelijk op de parkeerplaats staat gericht hoor ik het ook graag. Er wordt maandag aangifte gedaan.”

Mocht jij de bestuurder zijn van dit voertuig of getuige zijn geweest? Neem dan contact op met Esther Willems, klik hier.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com