Algemeen
Borculo

14 juli 2021

Escaperoom terug in het Brandweermuseum Borculo

Escaperoom terug in het Brandweermuseum Borculo

BORCULO – Tegenwoordig is een pomp, die ruim 1000 liter water per minuut levert om een brand te blussen, een vanzelfsprekendheid. Vroeger werd het water in emmers door menselijke kettingen naar de bron van het vuur gebracht. Door de eeuwen heen hebben uitvindingen geleid tot grote technische ontwikkelingen die het gevaarlijke en inspannende werk van onze brandweermannen ondersteunen.

Brandweermuseum Borculo brengt deze ontwikkeling mooi in beeld. In het museum zie je de technieken door de jaren heen. Daarnaast geeft het museum een idee van de bijzondere bijdrage en verantwoordelijkheid die mensen van de brandweer leveren. Dompel jezelf onder in dit avontuur van gedeelde toewijding, solidariteit en vriendschap!

Deze zomervakantie komt de escaperoom weer naar het brandweermuseum. Op een speelse wijze wordt, voor jong en oud, uitgelegd hoe je met behulp van opdrachten in 10 minuten weet te ontsnappen uit een huis waar “brand” is. De escaperoom is gedurende deze periode niet op zaterdag en zondag open i.v.m. beschikbaarheid vrijwilligers. De escaperoom is geopend van 19 juli t/m 13 augustus.

Ook deze vakantie zijn er weer de instapritten. Deze ritten zijn op woensdagmiddag om 14.30u. Er wordt gestart op 21 juli. Voor informatie en reservering kunt u terecht bij het VVV/TIBorculo tel. 0545-271966.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook