Home » Borculo » Escaperoom terug in het Brandweermuseum Borculo
Algemeen
Borculo

14 juli 2021

Escaperoom terug in het Brandweermuseum Borculo

Escaperoom terug in het Brandweermuseum Borculo

BORCULO – Tegenwoordig is een pomp, die ruim 1000 liter water per minuut levert om een brand te blussen, een vanzelfsprekendheid. Vroeger werd het water in emmers door menselijke kettingen naar de bron van het vuur gebracht. Door de eeuwen heen hebben uitvindingen geleid tot grote technische ontwikkelingen die het gevaarlijke en inspannende werk van onze brandweermannen ondersteunen.

Brandweermuseum Borculo brengt deze ontwikkeling mooi in beeld. In het museum zie je de technieken door de jaren heen. Daarnaast geeft het museum een idee van de bijzondere bijdrage en verantwoordelijkheid die mensen van de brandweer leveren. Dompel jezelf onder in dit avontuur van gedeelde toewijding, solidariteit en vriendschap!

Deze zomervakantie komt de escaperoom weer naar het brandweermuseum. Op een speelse wijze wordt, voor jong en oud, uitgelegd hoe je met behulp van opdrachten in 10 minuten weet te ontsnappen uit een huis waar “brand” is. De escaperoom is gedurende deze periode niet op zaterdag en zondag open i.v.m. beschikbaarheid vrijwilligers. De escaperoom is geopend van 19 juli t/m 13 augustus.

Ook deze vakantie zijn er weer de instapritten. Deze ritten zijn op woensdagmiddag om 14.30u. Er wordt gestart op 21 juli. Voor informatie en reservering kunt u terecht bij het VVV/TIBorculo tel. 0545-271966.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com