Algemeen
Borculo
Featured

16 juli 2021

Septemberfeest Borculo gaat niet door

Septemberfeest Borculo gaat niet door

BORCULO – Het Septemberfeest Borculo gaat ook dit jaar niet door. Dit heeft de organisatie zojuist bekend gemaakt. De feesten stonden gepland van 1 t/m 5 september. Ondanks dat de voorbereidingen al in gang waren gezet, hebben de nieuwe coronamaatregelen roet in het eten gegooid.

“Jeetje, wat hadden we er weer zin in! De muziek, tent en drank waren besteld en vastgelegd. De leukste ideeën werden langzaamaan in praktijk gebracht, leuzen waren bedacht en de vrijwilligersplanning was al bijna klaar. Begin juni stelden we dan ook met trots: ‘t kump der weer an! Maar helaas, met pijn van uut ‘t harte heeft het bestuur besloten om de organisatie van het Septemberfeest 2021 weer terug op de plank te zetten.”

Vanwege de coronamaatregelen kunnen meerdaagse evenementen, zoals het Septemberfeest, niet doorgaan t/m 13 augustus. Voor de organisatie is het te kort dag om in de twee weken voor het feest nog voorbereidingen te kunnen treffen. Ook is de kans aanwezig dat er geen versoepelingen aankomen vanaf deze datum.

Als alternatief heeft de organisatie de Septemberfeestquiz afgestoft: “Komende week kunnen alle opgegeven team(captains) een mail verwachten. Ondertussen worden de mogelijkheden bekeken om misschien (nog) meer teams te laten meedoen. Geen slecht idee om 4 september dus wel vrij te houden!”

Het Septemberfeest wordt in 2022 gehouden van 30 augustus tot en met 3 september.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook