Home » Borculo » Clubman BZC benoemt tot Official van Verdienste
Algemeen
Borculo

26 juli 2021

Clubman BZC benoemt tot Official van Verdienste

Clubman BZC benoemt tot Official van Verdienste

BORCULO – De KNZB heeft clubman van Schuurman BZC, Marcel Geverink, benoemd als Official van Verdienste. De oorkonde (en kadobon) is uitgereikt door voorzitter Ronnie Overgoor en Gerard Berendsen, als lid van de waterpolocommissie de man van de scheidsrechters bij Schuurman BZC.

Marcel heeft meer dan 40 jaar lang zich ingezet als scheidsrechter voor Schuurman BZC. De club heeft per aantal teams scheidsrechters nodig om deel te mogen nemen aan de competitie. Ontzettend belangrijk dus – door Marcel hebben vele leden kunnen deelnemen aan wedstrijden. 

Namens het bestuur en de waterpolocommissie waren er bloemen. Schuurman BZC hoopt dat ze nog lang gebruik mogen maken van de kwaliteiten van Marcel.  

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com