Home » Borculo » Living by ME vanaf 3 augustus in nieuwe pand
Algemeen
Borculo

29 juli 2021

Living by ME vanaf 3 augustus in nieuwe pand

Living by ME vanaf 3 augustus in nieuwe pand

BORCULO – Vanaf drie augustus verhuist Living by ME naar het nieuwe pand. Momenteel wordt de winkel ingericht in het voormalige Intersport pand. Living by ME verhuist naar een aanzienlijk grotere locatie, twee deuren verder.

Living by ME: “Aankomend weekend (zaterdag avond, zondag en maandag) gaan we verhuizen om op dinsdag 3 augustus voor jullie de deuren te openen op onze nieuwe stek.” Tot die tijd is de winkel gewoon geopend op de huidige locatie.

In de openingstijden worden diverse acties gehouden die te volgen zijn via Facebook.

Living by ME is een conceptstore die ook producten verkoopt van andere (web)winkels, waaronder woonaccessoires, cadeauartikelen, kleding, babyproducten en sieraden. Met de verhuizing krijgt de winkel veel meer winkeloppervlakte.

Foto: Living by ME

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com