Algemeen
Borculo
Featured

9 augustus 2021

Kleintje Woodstock gaat door

Kleintje Woodstock gaat door

BORCULO – Zondag 29 augustus gaat het toch echt gebeuren. Nadat de organisatie het evenement heeft moeten verschuiven naar 29 augustus zou ook dit op het laatste moment niet door kunnen gaan. Gelukkig zijn de regels zo veranderd dat Kleintje Woodstock 2021 door kan gaan.

Om oude tijden te doen herleven wordt op 29 augustus 2021 “Kleintje Woodstock” in Borculo gehouden. Het festival is een eerbetoon aan de artiesten, muziek en natuurlijk de sfeer uit de periode van het grote festival in 1969. Kleintje Woodstock vindt plaats op en rond de parkeerplaats van Crossroads Studio’s aan de Bosberg 22 in Borculo. Naast muzikale optredens is er ook een passende Hippie markt. Verder staan er kraampjes met eten en drinken. Voorverkoopadressen: Crossroads Studio’s Borculo en Rock Café Taste in Groenlo. Online: crossroadsborculo.nl.

Acts die op 29 augustus 2021 te horen zijn: The Sec, Sammy and the Samsoknights Kofferband, Ellie Mobbs en Q-Select. Kleintje Woodstock begint om 12:30 uur en zal duren tot 18:30 uur.

Kleintje Woodstock voldoet aan de regels van “Testen voor Toegang”. Dat wil zeggen dat bezoekers en deelnemers bij binnenkomst een geldige QR code moeten laten zien. Dit kan via de Corona check app of een geprinte versie samen met een ID-bewijs. Meer hierover kun je vinden op de site testenvoortoegang.org Hiermee vervalt ook de 1,5 afstand regel.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook