Algemeen
Borculo

9 augustus 2021

Voetbalschool Berkelland organiseert 3-daagse

Voetbalschool Berkelland organiseert 3-daagse

BORCULO – Voetbalschool Berkelland organiseert wederom voetbal 3-daagse bij v.v. Reünie. Heb jij het ook zo’n zin om lekker samen met je vrienden te voetballen? Kom dan naar het 3-daagse voetbalkamp van Voetbalschool Berkelland! Op sportpark De Wildbaan in Borculo – waar voetbalvereniging Reünie haar wedstrijden afwerkt –  leer je niet alleen nog beter te voetballen maar ga je ook heel veel plezier maken bij de vele toffe activiteiten.

Onder leiding van Gerie Elschot en Marco Engelberts maak je verder kennis met alle aspecten van het voetbal. Zo zal niet alleen worden gewerkt aan je eigen voetbalskills, maar leer je ook hoe je beter kan samenspelen. Want hoe beter je voetbalt, hoe meer plezier je hebt in het spelletje. Voetbal en plezier staat centraal tijdens het voetbalkamp. Gedurende de 3 dagen volg je een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan je techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het voetbalkamp vindt plaats van dinsdag 24 augustus tot en met donderdag 30 juli aanstaande van 9.00 uur tot 15.00 uur. De kosten van deelname aan het voetbalkamp van Berkelland bedraagt € 99,-. Dit is inclusief de nodige versnaperingen, lunch maar ook een eigen tenue (shirt, broek en kousen). Je kunt je inschrijven tot en met maandag dinsdag 17 augustus. Dat kan via het inschrijfformulier (klik hier).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook