Algemeen
Borculo
Featured

10 augustus 2021

Kermis Borculo gaat door

Kermis Borculo gaat door

BORCULO – De Borculose kermis gaat toch door. Dit heeft de organisatie zojuist bekend gemaakt. Eerder werd bekend dat het Septemberfeest van 2021 afgelast zou worden vanwege de coronamaatregelen. Ook vorig jaar ging de kermis door.

“Er is hard gewerkt door zowel de gemeente, kermisexploitanten en de Oranjevereniging om dit jaar de kermis te kunnen laten doorgaan. En dat is gelukt!”

Van woensdag 1 september tot en met zondag 5 september staat de kermis op de parkeerplaats aan de Haarloseweg (bij zwembad ’t Timpke). De keuze voor deze locatie staat geheel in het teken van de maatregelen met betrekking tot het corona-virus. Hier is genoeg ruimte om de juiste afstanden te waarborgen en toch te genieten van de kermis!

Woensdag 1 september om 12:00 uur, start de kermis in Borculo extra voordelig met de Eurodag! Tot 22:00 uur ’s avonds bedraagt de toegangsprijs voor een attractie maar 1 euro.

Donderdag en vrijdag is de kermis geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur. Zaterdag kun je al vanaf 10.00 uur naar de kermis tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Er zullen diverse attracties, zoals de autoscooters (botsauto’s), Breakdance, de Wipp, de Convoy, Trampoline, Schietsalon, Touwtje trekken, Eendjes vissen, Ballen gooien, Grijpkranen en Pusher staan. Voor de inwendige mens staan er o.a. een gebak-, snoep- en suikerspinkraam.

Met nieuw dit jaar: de hoogste mobiele zweefmolen van Europa!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook