Home » Borculo » 3e editie internationale Berkel Kanorally
Algemeen
Berkelland

14 augustus 2021

3e editie internationale Berkel Kanorally

3e editie internationale Berkel Kanorally

BORCULO – De Vereniging Vrienden van de 3e Berkelcompagnie organiseert dit jaar voor de 3e keer de kanotoertocht ‘Berkel Kanorally’.

Vanwege de coronapandemie kon in 2020 de Berkel Kanorally helaas niet doorgaan. Dit jaar is dat wel mogelijk, maar alleen op zaterdag 21 augustus 2021 doordat er vanwege de Corona regels niet overnacht mag worden. Het wordt weer een gezellige en mooie kanotocht over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

Booking.com


De start is bij Ellewick in Duitsland of bij Rekken op de grens. Dit is nog afhankelijk van het waterpeil in Duitsland, én de dan geldende Corona regels, en wordt in de week voor de start bepaald. De finish is dit jaar bij de Zompenloze van de Berkelzomp in Borculo.

Het is een tocht voor kanovaarders met wat ervaring: de af te leggen afstanden zijn 25 km vanaf Ellewick of 20 km vanaf de grens. Bij de stuwen moet er in- en uitgestapt worden.

De tocht wordt georganiseerd in samenwerking met de kanoverenigingen KSV Stadtlohn, KSV Vreden, LKV Njord (Lochem) en de Zutphense Kanovereniging Anax. Ook Fiets- en Kanoverhuur ten Brinke uit Rekken werkt hieraan actief mee.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com