Home » Borculo » Nieuwe hoofdtrainer voor v.v. Reünie
Algemeen
Borculo

14 augustus 2021

Nieuwe hoofdtrainer voor v.v. Reünie

Nieuwe hoofdtrainer voor v.v. Reünie

BORCULO – Bert van Losser is de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Reünie. Bert volgt Peter Jansen op die onlangs in verband met een reorganisatie op zijn werk moest stoppen. Naast voetbaltrainer is Bert presentator bij RTV Oost en freelance voetbalcommentator bij ESPN.

Bert was zelf altijd fanatiek voetballer en kwam o.a. uit voor Excelsior Rijssen en s.v. Rijssen. Vanwege zijn werk moest hij al vroeg stoppen als speler. Jaren later werd hij trainer van zijn zoontje. Hij behaalde zijn trainersdiploma’s B en C en trainde hij verschillende jaren bij s.v. Enter en SVZW in de jeugd. Hij was daarna 3 jaar lang hoofdtrainer bij Sportclub Wesepe en vorig seizoen was hij hoofdtrainer bij BWO uit Hengelo. v.v. Reünie is blij met de aanstelling van van Losser: “Gelukkig konden we in een korte periode een nieuwe trainer vinden voor ons eerste elftal. We hopen dat het goed gaat met alle maatregelen omtrent het corona virus, zodat we er een mooi seizoen van kunnen maken.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com