Home » Borculo » Gratis setje kaarten voor inwoners bij de VVV of Toeristisch Informatie Punt
Algemeen
Berkelland

19 augustus 2021

Gratis setje kaarten voor inwoners bij de VVV of Toeristisch Informatie Punt

Gratis setje kaarten voor inwoners bij de VVV of Toeristisch Informatie Punt

BORCULO – Alle inwoners van Berkelland kunnen een gratis setje kaarten ophalen bij de VVV of Toeristisch Informatie Punt. Dit in het teken van Ode aan ons landschap. Gemeente Berkelland: “Dit jaar brengen we in Berkelland een Ode aan ons landschap. Omdat we met elkaar wonen en werken in een prachtige omgeving en daar trots op zijn! Berkelland is mooi: vanaf het water, vanuit de lucht en op de grond.

Dat mag iedereen weten én zien: de tante uit Groningen, de verre vriend in Katwijk en de oude buur in Enschede. Doe ze deze zomer dan ook de groeten uit Berkelland met de speciale Ode-kaarten. U kunt als inwoner van Berkelland gratis 1 setje ophalen bij de plaatselijke VVV of het Toeristisch Informatie Punt. In Borculo is het setje gratis op te halen aan de Hofstraat 5. Op is op!

Deel uw ode online via #OdeBerkelland. De gemeente Berkelland is benieuwd naar uw Ode aan Berkelland. Wat vindt u bijvoorbeeld een mooie plek, waar bewaart u mooie herinneringen, wat maakt Berkelland voor u een fijne plek om te wonen of te werken? Deel uw ode en bekijk die van anderen op Facebook of Instagram via #OdeBerkelland.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com