BORCULO – Alle inwoners van Berkelland kunnen een gratis setje kaarten ophalen bij de VVV of Toeristisch Informatie Punt. Dit in het teken van Ode aan ons landschap. Gemeente Berkelland: “Dit jaar brengen we in Berkelland een Ode aan ons landschap. Omdat we met elkaar wonen en werken in een prachtige omgeving en daar trots op zijn! Berkelland is mooi: vanaf het water, vanuit de lucht en op de grond.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Dat mag iedereen weten én zien: de tante uit Groningen, de verre vriend in Katwijk en de oude buur in Enschede. Doe ze deze zomer dan ook de groeten uit Berkelland met de speciale Ode-kaarten. U kunt als inwoner van Berkelland gratis 1 setje ophalen bij de plaatselijke VVV of het Toeristisch Informatie Punt. In Borculo is het setje gratis op te halen aan de Hofstraat 5. Op is op!

Deel uw ode online via #OdeBerkelland. De gemeente Berkelland is benieuwd naar uw Ode aan Berkelland. Wat vindt u bijvoorbeeld een mooie plek, waar bewaart u mooie herinneringen, wat maakt Berkelland voor u een fijne plek om te wonen of te werken? Deel uw ode en bekijk die van anderen op Facebook of Instagram via #OdeBerkelland.