Home » Borculo » Uniek vak op conservatorium met doedelzak lessen
Algemeen
Borculo

4 september 2021

Uniek vak op conservatorium met doedelzak lessen

Uniek vak op conservatorium met doedelzak lessen

BORCULO / ENSCHEDE – Vanaf volgende week is het zover: op het ArtEZ conservatorium in Enschede vindt de eerste les doedelzak ooit plaats. Annemieke van Doesburg gaat deze les verzorgen. Zij is geen onbekende met het instrument: naast dat ze al vele jaren speelt, heeft ze zelf op het conservatorium in Enschede gezeten (destijds helaas nog zonder doedelzak als vak). Tevens heeft ze de afgelopen jaren verschillende Schotse diploma’s gehaald en werkt ze, als één van de twee docenten in Nederland, voor het National Piping Centre in Glasgow.

Ze hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze benaderd werd. Sinds dit schooljaar is er namelijk een student van de opleiding Docent Muziek die zich met het instrument heeft gemeld. Daar moet natuurlijk wel een docent voor zijn en die is met Annemieke gevonden. Zowel student als docent zijn razend enthousiast en kijken uit naar vele muzikale, leerzame lessen samen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com