Home » Borculo » Septemberfeest Borculo 2021 in beeld
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

6 september 2021

Septemberfeest Borculo 2021 in beeld

Septemberfeest Borculo 2021 in beeld

BORCULO – Voor het tweede jaar op rij werd het Septemberfeest anders gevierd dan gebruikelijk. Geen feesttent met muziek, geen bedrijvenmiddag, geen wijkspelen en ook het boegsprietlopen kon dit jaar niet doorgaan. Toch is het de organisatie gelukt om een aangepaste versie te maken van het jaarlijkse feest, zodat de Borculoers toch een beetje het feestgevoel konden delen.

Zo werd er een Septemberfeest Quiz georganiseerd waar wijken en vriendengroepen aan mee konden doen. Er werden diverse leuke spelletjes gedaan op verschillende plekken in Borculo. Ook kon de kermis doorgaan vinden en ging de viswedstrijd voor volwassenen en de jeugd door.

Booking.com

Foto’s: Septemberfeest Borculo 2021

Uitslagen viswedstrijd:

Volwassenen:

 1. Theo Franssen
 2. Reint Timmerije
 3. Robert Klaverstein


Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 20 mei 2022

  BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

 • 20 mei 2022

  BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

 • 20 mei 2022

  BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com