Home » Borculo » Borculo krijgt een PLUS Supermarkt
Algemeen
Borculo

7 september 2021

Borculo krijgt een PLUS Supermarkt

Borculo krijgt een PLUS Supermarkt

BORCULO – Borculo krijgt een PLUS Supermarkt. Dit is de conclusie na de fusie van de COOP en de PLUS die gisteren bekend werd gemaakt.

De fusie werd gisteren via een persbericht aangekondigd: “Hierdoor ontstaat onder één sterk merk ‘PLUS’ de 3e grootste servicesupermarkt van Nederland met circa 550 winkels en ruim 10% marktaandeel. Nieuwe combinatie heeft sterke uitgangspositie als best beoordeelde en meest klantgerichte supermarkt.

De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke voorwaarden inclusief instemming van leden, goedkeuring van de mededingingsautoriteit en advies van ondernemingsraden. Naar verwachting wordt de transactie begin 2022 afgerond.”

Wanneer de winkel wordt verbouwd naar de nieuwe formule is nog niet bekend.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com