Home » Borculo » Alzheimer Trefpunt Berkelland: ‘We mogen elkaar weer ontmoeten’
Algemeen
Berkelland

14 september 2021

Alzheimer Trefpunt Berkelland: ‘We mogen elkaar weer ontmoeten’

Alzheimer Trefpunt Berkelland: ‘We mogen elkaar weer ontmoeten’

BORCULO – Alzheimer Trefpunt Berkelland (voorheen Alzheimer Café Berkelland) organiseert verschillende activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en wijst de weg naar hulp in uw omgeving. En dit hebben we al veel te lang niet meer kunnen doen. Maar er is heel goed nieuws! In september, mogen we elkaar weer ontmoeten! En daar verheugen wij ons op. Eindelijk weer een plek om u te begroeten, informatie over dementie te kunnen delen en te horen hoe het met u en uw naaste(n) gaat.

PROGRAMMA september t/m december 2021
21 september
Wereld Alzheimer Dag
Thema is dit jaar “De vele gezichten van Dementie”

Booking.com

12 oktober
Alzheimer Experience
In korte films kijkt u door de ogen van iemand met Alzheimer mee door zijn/haar ogen. Samen kijken we naar de filmpjes en daarna gaan we met elkaar in gesprek

9 november
De rol van de huisarts of geriater bij dementie

14 december
Muzikale avond verzorgd door een muziektherapeut
“Muziek helpt mensen met dementie”. De muziektherapeut vertelt over waarom muziek zo belangrijk is in het contact met mensen met dementie. En we gaan natuurlijk muziek maken.

Toegankelijk voor iedereen
Mensen met dementie, mantelzorgers en belangstellenden zijn van harte welkom.
De toegang is gratis

Tijdstip
Inloop vanaf 19.00 uur
Programma van 19.30 uur tot 21.00 uur

Locatie
Buitencentrum Kerkemeijer
Ruurloseweg 51, 7271 RS Borculo

Het Alzheimer Trefpunt Berkelland is een initiatief van Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland, in samenwerking met Careaz, Livio, Sensire, Voormekaar Berkelland en het Netwerk Dementie Oost-Achterhoek.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar 06- 13514411, mail: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com