Home » Borculo » v.v. DEO trekt Sander Siebelink aan binnen Team Jeugdopleidingen
Algemeen
Borculo

14 september 2021

v.v. DEO trekt Sander Siebelink aan binnen Team Jeugdopleidingen

v.v. DEO trekt Sander Siebelink aan binnen Team Jeugdopleidingen

BORCULO – DEO heeft Sander Siebelink toegevoegd aan het Team Jeugd Opleidingen. Samen met Marcel Platje zal Sander nu bij DEO de taken van Hoofd Jeugdopleiding gaan invullen waarin Sander zich met name gaat richten op het technische vlak bij de jeugd t/m O12 en MO13-2 en Marcel de focus legt op het tactische vlak bij de oudere jeugd. Siebelink, docent aan de HAN ALO, is een echt voetbaldier die al vele jeugdteams onder zijn hoede heeft gehad. Onder andere is hij jeugdtrainer geweest bij Lochem, Be Quick ’28 en Reünie en heeft hij als speler actief gevoetbald bij Lochem, Be Quick en de Graafschap (in de jeugd t/m het 2e).
Kortom volop ervaring.

Siebelink heeft zich begin deze week voorgesteld aan de jeugdtrainers bij DEO en zijn plannen samen met Platje gepresenteerd. v.v. DEO wenst Sander veel succes bij de club.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com