Algemeen
Borculo

16 september 2021

Borculoos danstalent in spectaculaire veelzijdige dinnershow in De Mattelier

Borculoos danstalent in spectaculaire veelzijdige dinnershow in De Mattelier

BORCULO – / GROENLO – Stichting Evolutio geeft op zaterdag 13 en zondag 14 november een dinnershow in De Mattelier te Groenlo. De show ‘Paradisum’ is en groot dansspektakel aangevuld met zang, live muziek, acteurs en entertainers.

Na twee jaar staan de dansers van Evolutio weer op de planken. Zij trakteren de bezoeker op een grote diversiteit aan dansstijlen. Voor deze voorstelling heeft Evolutio verbinding gezocht met diverse cultuurdisciplines. “De tijd heeft even stil gestaan door Corona. We willen allemaal graag weer performen en het theater wil weer mensen ontvangen. Juist door de handen ineen te slaan kunnen we een nog sterkere voorstelling neerzetten”, aldus Tim Aafjes die samen met Lidy Hungerink initiatiefnemer is.

Zo werkt het Winterswijks Muziek Theater mee aan de show, is er muzikale begeleiding voor pianist Dennis Weelink en komt zangeres en danseres Alissa Müller optreden. Daarnaast zijn er diverse verrassingsacts. De presentatie is in handen van Sten Geerdink en Mark Wevers.

Ook krijgen diverse jonge gastchoreografen de kans om een eigen stuk aan een groter publiek te laten zien.

Onder de dansers bevinden zich veel Borcluse dansers.

De bezoekers van de dinnershow krijgen naast een mooie voorstelling een 4-gangen diner, met welkomstdrankje en koffie of thee. Per show zijn er slechts 100 kaarten beschikbaar. Op deze manier kan de voorstelling zelfs als de coronamaatregelen verder aangescherpt worden toch doorgaan. De kaarten voor de zaterdagvoorstelling waren na anderhalve week bijna uitverkocht.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.demattelier.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook