Home » Borculo » 538 Die Verrückte Stunde, Immer Hansi en Poar Neem’n op Mustache Fest in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

22 september 2021

538 Die Verrückte Stunde, Immer Hansi en Poar Neem’n op Mustache Fest in Borculo

538 Die Verrückte Stunde, Immer Hansi en Poar Neem’n op Mustache Fest in Borculo

BORCULO – Op 13 november wordt de eerste editie van het Mustache Fest gehouden in het Muziekcentrum Borculo. Artiesten als 538 Die Verrückte Stunde, Immer Hansi en Poar Neem’n zullen aanwezig zijn.

Nu langzaam maar zeker de verdere versoepelingen van de coronamaatregelen in zicht zijn durft de Borculose ondernemer Koen Reijntjes het aan. Met zijn evenementenorganisatie genaamd CreativeMusic productions organiseert hij dit jaar nog het muziekevenement Mustache Fest. CreativeMusic productions organiseert evenementen waarbij show en beleving voorop staat. Deze eerste editie van Mustache Fest zal een Fout, Duits en Tiroler tintje krijgen. Een feestexplosie vol met special effects, grandioze lichtshow in een prachtig decor. Artiesten als 538 Die Verrückte Stunde, Immer Hansi en Poar Neem’n zullen aanwezig zijn.

Mustache Fest zal op 13 november 2021 plaatsvinden in Muziekcentrum Borculo. Het is overigens geen toeval dat het muziekevenement in november plaatsvindt. De maand november wordt ook wel eens Movember genoemd. In deze maand laten mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. Koen Reijntjes vertelt; Door de burn-out waarvan ik nu na 2 jaar goed herstellende van ben zie ik hoe groot de taboe nog is om als man te praten over je gezondheid. Het goede doel Movember zet zich in voor de man op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. Een deel van de opbrengsten tijdens Mustache Fest zullen daarom worden gedoneerd aan Movember.

Komende jaren staan er meerdere muziekevenementen op de planning dus hou de website of sociale mediakanalen in de gaten. De voorverkoop van Mustache Fest start op zaterdag 28 augustus om 14:00. Kaarten zijn te koop via de website of via de facebookpagina.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com