Home » Borculo » Kringloopwinkel Bohero bestaat 30 jaar
Algemeen
Borculo

22 september 2021

Kringloopwinkel Bohero bestaat 30 jaar

Kringloopwinkel Bohero bestaat 30 jaar

BORCULO – Op 7 juli 2021 bestond Humanitaire stichting Bohero in Borculo 30 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd gedurende drie dagen. Op donderdag 30 september, vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober staan op het terrein van Bohero kramen met eten en drinken. Er zijn een rad van fortuin, springkussens en andere activiteiten. Ook is er aandacht voor de projecten in landen waar Bohero ondersteuning biedt. In de eerste plaats natuurlijk Roemenië en ook Moldavië en Oekraïne.

Helaas kunnen om bekende redenen geen vertegenwoordigers uit die landen aanwezig zijn. Wel aanwezig is mevrouw Beja Kluiters van Stichting Spoetnik uit Vlaardingen, waarmee wordt samengewerkt om goederen naar Oekraïne te sturen.

Op woensdag 29 september om 11.00 uur komt burgemeester Joost van Oostrum van gemeente Berkelland om het startschot te geven voor de festiviteiten. Dan worden ook het nieuwe logo en de nieuwe website van Bohero gelanceerd.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com